vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade vakantiehuis-dordogne-lestrade

welkom op Lestrade

vakantiehuis dordogne lestrade

Lestrade is een paradijselijke gelegen authentieke boerenhoeve, gesitueerd in één van de mooiste gebieden van Frankrijk, de Lot. Dit departement, gelegen tussen de monumentale rivieren de Dordogne en de Lot, heeft een overweldigend mooie natuur en een aantal van de mooiste dorpen en steden van Frankrijk, w.o. Sarlat, Rocamadour, Autoire, Loubressac, Figeac, Cahors en meer.

Uitstekend tot het maken van auto- en fietstochten terwijl wandelaars kunnen kiezen uit honderden schitterende wandelroutes, w.o. GR6, onderdeel van een pelgrimsroute via Figeac, Gramat en Rocamadour naar Santiago de Compostella.

vakantiehuis dordogne lestrade Bijzondere kenmerken van de Lot: rust, ruimte, schone lucht, 's nachts ongelooflijke sterrenhemel, vriendelijke mensen, fantastische restaurantjes (driegangenmenu ca. € 13,- en een litertje lekkere huiswijn € 6,50), leuke markten & brocantes. En volop bezienswaardigheden zijn er zoals grotten, kastelen, musea, zwemparadijs in Gramat, ponykamp in Gramat, kanoën op de Dordogne, prachtig dierenpark in Gramat, spectaculaire roofvogelshow in Rocamadour (absoluut naar toe gaan-geweldig) enz., enz.

Ook fantastisch natuurlijk is met een goed boek in de zon in de tuin van Lestrade vertoeven, af en toe je blik over het schitterende uitzicht laten afdwalen of op z'n tijd gestoord worden door een kudde schapen. Hopelijk heeft ons enthousiasme uw interesse gewekt en kunnen wij u binnenkort als gast op deze bijzondere plek verwelkomen.

We hebben getracht onze website zo volledig mogelijk te maken, maar kunnen ons voorstellen dat er altijd nog vragen overblijven! Neem in dat geval gerust even contact op.

A bientôt!....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer